И кад су на паркингу електрична возила троше енергију

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:02

И кад су на паркингу електрична возила троше енергију

Купци и компаније који доносе одлуку о куповини електричног аутомобила воде рачуна о његовој набавној цени и потрошњи у вожњи. Међутим, постоји и скривена потрошња када аутомобил мирује. Фото: Unsplash/namzo Истраживање које је спровео белгијски енергетски стартап „Реалто” показало >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је да трошкови могу бити и до 600 евра на годишњем нивоу, ако се узму у обзир цене струје у Белгији.
Додатна потрошња електричне енергије узрокована је потрошњом током мировања у такозваном слип моду, а испоставило се да је губитак већи од очекиваног.
Електрични аутомобили непрестано преносе податке корисничкој апликацији: температуру, статус батерије и сл а то троши много више енергије него паметни телефон, наводи се у истраживању.
Kako preneti novac prilikom iseljenja iz zemlje?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак И кад су на паркингу електрична возила троше енергију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.