Боља ситуација са водостајима, стање се стабилизује

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:01

Боља ситуација са водостајима, стање се стабилизује

Вршилац дужности директора Републичке управе Цивилне заштите Републике Српске Милан Новитовић изјавио је данас да је ситуација са водостајима у Републици Српској боља него претходног дана и да се стабилизује стање у општинама на северозападу Републике Српске. Фото: Pixabay/Sauerlaender
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Новитовић је за РТРС рекао да је за данас најављено разведравање, па ће се лакше моћи помоћи становништву.
Претходна три дана пружена је максимална помоћ становништву, навео је Новитовић.
Додао је да је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић синоћ обишао општине на северозападу Српске и да Влада прати ситуацију у тим општинама.

Калифорнија: Због поплава и изливања реке евакуисано више од 1.500 људи

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Боља ситуација са водостајима, стање се стабилизује се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.