Скупштинска седница о безбедносној ситуацији у земљи

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 07:05

Скупштинска седница о безбедносној ситуацији у земљи

Председник Скупштине Владимир Орлић сазвао је за данас Трећу седницу Првог редовног заседања у 2023. години, на којој ће се, између осталог, расправљати о безбедносној ситуацији у Србији насталој након масовних убистава у ОШ Владислав Рибникар и на подручју око Смедерева и Младеновца. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Wikimedia Commons/Mister No
На седници ће се расправљати и о предлогу одлуке о формирању Анкетног одбора ради утврђивања чињеница и околности које су довеле до тих масовних убистава и утврђивања пропуста у одређивању надлежности и предузимању одговарајућих радњи.
Како се наводи у саопштењу Скупштине Србије теме седнице биће и предлог за гласање о неповерењу министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу и извештај о надзору програма комерцијалних пружалаца медијских услуга.

Вучић с патријархом о питањима од судбинског значаја за народ и земљу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скупштинска седница о безбедносној ситуацији у земљи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.