Шта одећа у којој спавате открива о вама?

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 21:02

Шта одећа у којој спавате открива о вама?

Ношење удобних пиџама или великих мајица, посебно оних обележених цртаним филмовима или ликовима из наше младости, указује на то да сте носталгичар. Фото: Pixabay/StockSnap Пиџама од фланела и са дугмадима Цените своје здравље и хигијену. Многи људи који воле да носе пиџаме да се закопчају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << показују јаке организационе вештине, али знају како да буду плашљиви и да имају нижи ниво контроле над ситуацијама. Tаква одећа, било да се ради о фланелској или копчаној, у нашој подсвести заправо опција одеће коју носимо у болницама. Зато их радо бирају људи који воде рачуна о свом здрављу и чистоћи.
Мајица без рукава и сатенски или свилени шорц Ви сте амбициозни и традиционални. Сатен и свила су престижне ствари које су кроз историју одражавале величину и успех, било да је у питању постељина, завесе, одећа или пиџама.
Пиџама од плиша / превелика мајица / удобна пиџама Носталгични сте и породица вам је на првом месту. За многе људе који носе такву одећу за спавање, породица је на првом месту, они су одани и зраче интегритетом, а то су важне особине. Често се испостави да људи који се превише облаче подсвесно желе да се врате у прошлост, често у време када су били срећнији у животу, можда у младости или одрастању, или срећнији у свом телу.
Неглиже / беби дол  Самоуверени сте и фокусирани на себе.
Велика мајица и шорц Слободног сте духа и самопоуздања. Они који више воле да спавају у великим мајицама и панталонама верују да су баш онакви какви треба да буду и да изгледају онако како треба да изгледају, а да не морају да се доказују другим људима.
Спавате у баде мантилу Немате поверења у сопствени живот и тражите утеху. То су људи који као да желе да се у нешто умотају и тако се заштите од света. Ово је посебно тачно ако је каиш чврсто умотан и везан око струка.
Чарапе на ногама Ништа не препуштате случају, а емпатија није ваша јача страна. Ова навика је показатељ да цените важне ствари у животу и да не трошите време на неважне ствари. Уштеда времена у свакодневној рутини, било да носите чарапе у кревет или перете зубе под тушем, одраз је личности која цени ефикасност више од других ствари у животу.
Спавате потпуно голи Задовољни сте својим животом. Људи који спавају голи углавном се не плаше пресуде и цене своје мисли више од других. Задовољни су животом. Они који редовно спавају голи могли би се описати као људи чија је чаша увек напола пуна, а не полупразна, па су оптимисти.
Najbolje rešenje za mekanu i mirisnu odeću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта одећа у којој спавате открива о вама? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.