Луковић: Утакмица против Словеније најбитнија, играчи су здрави и мотивисани

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 17:03

Луковић: Утакмица против Словеније најбитнија, играчи су здрави и мотивисани

Кадетска фудбалска репрезентација Србије у четвртак утакмицом против Словеније у Будимпешти почиње учешће на Европском првенству, а селектор Александар Луковић истиче да је то за његову екипу најбитнији меч. Фото: ФСС „Утисци по доласку у Будимпешту су феноменални. Похвалио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бих домаћина турнира на фантастичној организацији, Услови у хотелу и тренинг центрима су заиста сјајни. Оно што је најбитније за нас да су играчи здрави и мотивисани, да једва чекају да турнир почне, као и сви ми у делегацији. Ово је заиста једна лепа прилика да промовишемо нашу земљу у Европи на највећем могућем нивоу, што се тиче ове узрастне категорије“, рекао је Луковић, преноси званични сајт ФСС.
Он је истакао да је задовољан атмосфером у екипи.
„Спремни смо, радили смо добро, јако сам задовољан како смо одрадили мини-припреме у Спортском центру ФСС, као и до сада одрађене тренинге у Будимпешти. Једва чекамо да турнир почне и сви заједно се радујемо сутрашњој утакмици. За ово смо се припремали претходне две године и мислим да момци треба да уживају на овом турниру, пошто је ово њихово прво велико такмичење у, верујем, богатим и успешним каријерама“, истакао је Луковић.
Селектор Србије истиче да је прва утакмица на великим такмичењима увек најбитнија.
„Тренутно размишљамо само о Словенији и за нас је та утакмица најбитнија. Познајемо се добро, већ смо два пута играли са њима и имам велики респект према тој селекцији. Припремили смо се на квалитетан начин, изанализирали и противника и нас, и очекујем да сутра стартујемо на шампионату Европе како треба“, закључио је Луковић.
Капитен кадета Србије Никша Делибашић истиче да је екипа спремна за старт на континенталном шампионату.
„Одрадили смо мини-припреме у Старој Пазови на квалитетан начин и спремни смо за предстојеће изазове. Услови овде у Будимпешти су такође одлични и једва чекамо сутрашњи дуел са Словенијом. Само о тој утакмици размишљамо, одрадили смо анализу, а после тога ћемо причати и о осталим ривалима у групи. Атмосфера у екипи и свлачиниоци је феноменална, наш највећи највећи адути су тимски дух и заједништво. Надам се да ћемо све оно што је селектор Луковић тражио од нас пренети сутра на терен“, рекао је Делибашић.
Фудбалер Чукаричког не крије да је почаствован што ће на ЕП носити капитенску траку Србије.
„Изузетна је част и привилегија бити капитен државног тима. Даћу све од себе да оправдам очекивања свих“, закључио је Делибашић.
Danski teniser Holger Rune zaustavio Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Луковић: Утакмица против Словеније најбитнија, играчи су здрави и мотивисани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.