Обрадовић: Пред нама је утакмица која значи бити или не бити

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 17:01

Обрадовић: Пред нама је утакмица која значи бити или не бити

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је данас да је пред његовим тимом меч са Студентским центром који значи бити или не бити. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Кошаркаши Партизана ће сутра у Подгорици гостовати екипи Студентског центра у другом мечу четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плеј-офа АБА лиге. Серија се игра на две победе, а Студентски центар је у првом мечу славио 84:83.
„Знамо да је пред нама утакмица која значи бити или не бити. Морамо да се спремимо и вратимо серију у Београд. Да бисмо то урадили, потребно је да играмо на далеко бољем нивоу у односу на први меч. Боље енергетски, боље мотивационо и далеко паметније. Све то је потребно уколико мислимо да дођемо до победе“, рекао је Обрадовић, преноси званични сајт клуба.
Кошаркаш Партизана Зек Ледеј је истакао да су сви у његовом тиму свесни ситуације.
„План утакмице је спреман и ми морамо остати концентрисани да га спроведемо до краја. Играмо утакмицу плеј-офа у којој је улог све или ништа. Нема потребе да причамо о било чему другом или било каквој додатној мотивацији када је оваква ситуација. Морамо бити на највишем могућем нивоу у сваком тренутку од сада па све до краја сезоне“, истакао је Ледеј.
Утакмица између Студентског центра и Партизана биће одиграна сутра од 19 сати у Подгорици.
ABA liga odredila sudije za meč Studentski centar – Partizan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Пред нама је утакмица која значи бити или не бити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.