Медији: Илкај Гундоган договорио трогодишњи уговор са Барселоном

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 16:11

Медији: Илкај Гундоган договорио трогодишњи уговор са Барселоном

Фудбалер Манчестер ситија и немачки репрезентативац Илкај Гундоган договорио је све детаље уговора са Барселоном, преноси каталонски Спорт. Фото: Танјуг/АР/Jon Super Гундоган (32) има уговор са Манчестер ситијем до краја сезоне, а наводно је са Барселоном договорио трогодишњи уговор.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Спорт наводи да је немачки фудбалер одушевљен приликом да игра за новог шампиона Ла Лиге. Он је још пре неколико месеци саопштио челницима „грађана“ да не жели да продужи сарадњу са Манчестер ситијем.
Гундоган је члан Манчестер ситија од 2016. године, а пре тога је играо за Борусију Дортмунд, Нирнберг и Бохум. Немачки фудбалер је за „грађане“ наступио на 300 утакмица и постигао је 58 голова.
Dan odluke za Siti i Real, ko će biti drugi finalista Lige šampiona?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Илкај Гундоган договорио трогодишњи уговор са Барселоном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.