АБА лига одредила судије за меч Студентски центар – Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 15:55

АБА лига одредила судије за меч Студентски центар – Партизан

Кошаркашка АБА лига је одредила судије за други меч четвртфиналне серије између Студентског центра и Партизана који се игра у четвртак од 19 часова у дворани Морача у Подгорици. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanovic Правду ће делити Јосип Радојковић из Хрватске, Марио Мајкић из Словеније и Драган >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Поробић из Босне и Херцеговине.
Студентски центар води 1:0 у серији и у случају победе пласираће се у полуфинале, док би се у случају тријумфа Партизана трећи одлучујући меч играо у понедељак у Београду. Победник ове серије ће у полуфиналу играти са Цедевита Олимпијом.
У другој полуфиналној серији Црвена звезда води против Будућности 1:0, а други меч игра се у Подгорици у уторак.
FIBA objavila termine mečeva Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АБА лига одредила судије за меч Студентски центар – Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.