Измена режима саобраћаја на Подбари због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 15:17

Измена режима саобраћаја на Подбари због радова

Одређена је привремена измена режима саобраћаја у делу раскрснице Трг Марије Трандафил и Темеринске улице, као и Гундулићеве улице због извођења радова на изградњи вреловода. Фото: Градске инфо ЈКП „Новосадска топлана“ изводи радове на изградњи вреловодног прикључка У Гундулићевој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улици бр. 4,  тако да ће повремено бити заузета једна коловозна трака, за време допреме и отпреме материјала, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
Решењем је одређена и забрана одвијања саобраћаја у делу Трга Марије Трандафил, од бр. 33 до раскрснице са Темеринском улицом, као и у делу раскрснице Темеринске улице и Трга Марије Трандафил.
Поменути радови изводиће се до 31. маја 2023. године. Апелује се на грађане да избегавају гужве и користе алтернативне путне правце, као што су Венизелисова улица и Београдски кеј.
Izmena režima saobraćaja zbog radova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измена режима саобраћаја на Подбари због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.