„Беби“ зоо врт (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 14:46

„Беби“ зоо врт (ВИДЕО)

Зоолошки врт Палић налази се на самом северу Србије, у близини језера Палић. Фото: Војводина уживо Простире се на 15 хектара и има 10 хектара култивисаног парковског простора које је доступно посетиоцима, док је 5 хектара пољопривредно и шумско земљиште. У Золошком врту на Палићу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << последњих неколико месеци дешава се прави „Беби бум”, а њему се највише од свих радују најмлађи посетиоци.
Како изгледају бебе у Зоо врту Палић погледајте у видеу:

Основна делатност установе је: зоологија, ботаника, образовање и култура, заштита угрожених врста биљака и животиња, туризам и разонода.
Располаже са више од 150 животињских врста које су смештене у педесетак волијера и објеката, док се у Прихватилишту за животиње налази преко 800 јединки.
Фото: Војводина уживо У склопу ЗОО врта је и ботаничка баштина врта која представља збирку многих аутохтоних врста, као и нетипичних лишћара и четинара и више десетина хиљада садница сезонских цветница сопствене производње. Понуду Зоолошког врта употпуњују изложбе слика, скулптура, радионице, семинари, стручни састанци и конференције. Годишње Зоо врт палић посети преко 150.000 посетилаца из земље и иностранства.
Золошки врт Палић је отворен 365 дана у години.
Фото: Војводина уживо Од осамдесетих година прошлог века ЗОО врт функционише и као педагошка установа у коју ђаци организовано долазе у посету. Том приликом за основце се организују едукативне радионице и стручна предавања, док средњошколци и студенти долазе на стручну праксу и волонтирање.
Позивамо вас да посетите овај прелепи Золошки врт на крајњем северу Бачке.
Srpski ekološki izum o kojem piše čitav svet – šta je „tečno drvo“? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Беби“ зоо врт (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.