Фудбалер Бајерна Џошуа Кимих на листи појачања Барселоне за наредну сезону

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 13:51

Фудбалер Бајерна Џошуа Кимих на листи појачања Барселоне за наредну сезону

Фудбалер Бајерна и немачки репрезентативац Џошуа Кимих могао би на крају сезоне да настави каријеру у Барселони, преноси каталонски Мундо депортиво. Фото: Танјуг/Tom Weller/dpa via AP Шпански лист истиче да је Кимих ове сезоне један од кључних играча Бајерна, али немачки репрезентативац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << жели да промени средину на крају сезоне, пошто наводно у свлачионици клуба из Минхена влада „лоша, чак и репресивна атмосфера“.
Тренер Барселоне Ћави Ернандес изузетно цени играчке квалитете фудбалера Бајерна и жели да га доведе у редове новог шампиона Ла Лиге. Ћави је наводно изјавио да се Кимих поред врхунских играчких квалитета показао и као изузетан лидер, пошто ће фудбалер Бајерна бити нови капитен немачке фудбалске репрезентације.
Интересовање за Кимиха показао је и Манчестер сити, али је немачком фудбалеру примамљивије да настави каријеру у екипи са „Ноу Кампа“. Мундо депортиво истиче да би проблем у реализацији овог трансфера могли да буду лоши односи између руководства Барселоне и Бајерна, који су погоршани прошле године када је Роберт Левандовски прешао у каталонски клуб.
Кимих (28) је у Бајерн стигао 2015. године из Лајпцига. Он је ове сезоне за клуб из Минхена одиграо 45 утакмица и постигао је седам голова. Са Бајерном је освојио 19 трофеја. За репрезентацију Немачке пет пута се уписао у листу стрелаца на 76 мечева.
Katarski šeik Hamad Al Tani poslao novu ponudu za kupovinu Mančester junajteda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Бајерна Џошуа Кимих на листи појачања Барселоне за наредну сезону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.