Градска концертна дворана затвара прву половину сезоне програмом Милоша Миловановића

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 12:14

Градска концертна дворана затвара прву половину сезоне програмом Милоша Миловановића

Контрабасиста, Милош Миловановић, који је иначе свима познат са малих екрана као водитељ, новинар и продуцент, одржаће едукативне радионице „Како се слуша концерт“ за децу од 7 до 15 година, у суботу 20. маја, у Градској концертној дворани у Новом Саду, чиме ће бити завршена прва >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << половина музичке сезоне у једном од најмодернијих концертних простора у земљи.
Едукативне радионице биће у форми концерта, на ком ће Милоша Миловановића пратити гудачки квартрет „ТАЈЈ“. Радионице ће бити реализоване у два термина од 11 и 13 часова, а улаз је слободан.
Сви заинтересовани могу да се пријаве путем мејла: protokolsala@gmail.com
Милош Јовановић је од 2012. године домаћин програма Коларчеве задужбине „Мала школа бонтона – Како се слуша концерт“, а 2014. та задужбина му је доделила плакету за изузетан допринос програмској делатности.
Јовановић је добитник награде „Прес витез – Милоје Мића Орловић“ фестивала Прес Витез 2010. године.
Музичари светског ранга у првом делу сезоне, на јесен фестивал „Блиско“
Градска концертна дворана у Новом Саду, у првој половини сезоне, ове године, угостила је врсне музичаре који су изградили светске каријере. Публика је имала прилику да слуша Слободана Тркуљу и његов састав Балканополис, нови уметнички мултимедијални састав Melange: Schime & Muzikon, LP DUO, нови састав Corda Piano Trio i Камерни ансамбл Метаморфозис.
Након летње паузе која предстоји, Градска концертна дворана другу половину музичке сезоне, отвара фестивалом камерне музике „Блиско“, који ће се одржати од 29. септембра до 8. октобра 2023.
Osmi internacionalni festival harmonike i kamerne muzike „Eufonija“ u KS Svilara

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градска концертна дворана затвара прву половину сезоне програмом Милоша Миловановића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.