Нежни погледи и снови о крвопролићу: Пајтића и Бакића везују исте склоности и жеља за рушењем Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 10:28

Нежни погледи и снови о крвопролићу: Пајтића и Бакића везују исте склоности и жеља за рушењем Србије

Можда зато што у нашој земљи настране идеје Пајтића и Бакића никада нису биле прихваћене, овај опозициони пар и гаји огромну мржњу према Србији. Фото: Wikimedia Commons На прозападној тајкунској телевизији Новој С у недељу су се могли чути отворени позиви на насиље и линч политичких >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << противника. Квазилевичар Јово Бакић и лажни демократа Бојан Пајтић су признали да на изборима опозиција не може да победи Александра Вучића и Српску напредну странку, те брутално запретили да ће да их јуре, пребијају и подаве!
NE MOŽEMO POBEDITI VUČIĆA NA IZBORIMA, ZATO ĆEMO IH JURITI PO ULICAMA!
Jovo Bakić – učesnik protesta protiv nasilja:
"Oni ne mogu da izgube na izborima, zato će morati da se jure po ulicama! Plivaće i po Savi i Dunavu, neko će prsno, neko leđno, kako ko zna! Moraće da beže!" pic.twitter.com/eZzwOoNRtQ
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

– На изборима не могу изгубити. Односно, ако изгубе, то неће признати и онда ће морати да се јуре по улицама. Морају да се јуре по улицама. Пошто сам ја рекао и да ће пливати по Сави и Дунаву, да, и то ће се догодити. Јер кад јурите неког, он скаче у реку да га не сустигнете и онда пита ме Драган Ђилас: А шта Ви мислите под тим? Мислим да ће неко краул, неко прсно, неко леђно, како ко уме, пливаће. Исто тако, како ко зна, бежаће. Шта ви очекујете од једних беспризорника? Они ће у једном тренутку бити надјачани и кад буду надјачани, мораће да беже. Неко ће краул, неко прсно, неко ће да трчи и то вам је то. А ми ћемо да их јуримо – рекао је очигледно крви жедан Бакић.
Квазилевичар је разрогачених крвавих очију и у трансу, наставио да позва на насиље и поручио да ТВ Пинк и ТВ Хепи треба разорити!
A ZAMISLITE DA JE OVO NEKO REKAO ZA N1 I NOVU S: PREKO NOVE S PRETE RAZARANJEM DVA MEDIJA!
Jovo Bakić – učesnik protesta protiv nasilja, preko Nove S preti medijima:
"Hepi i Pink treba razoriti a njihove vlasnike zatvoriti! To su kuće zla!" pic.twitter.com/SwQKa3DFSK
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

– Те куће зла треба разорити. Њихове власнике треба затворити, то су зликовци, нема са њима компромиса – рекао је он.
Медије би дао странцима На овај говор мржње надовезао се бивши вођа Демократске странке и Бакићев веома присан партнер Бојан Пајтић, који је поручио да све телевизије у Србији практично треба отети и дати странцима.
POBIJENU DECU NE POMINJU ALI BI DA OTMU IMOVINU B92 I PRVE I DA POKLONE N1 I NOVOJ S!
Bojan Pajtić – učesnik protesta protiv nasilja:
"Treba oduzeti imovinu, ne samo Pinku i Hepiju, već i Prvoj i B92 a onda dati nekim profesionalnim televizijama kao što su N1 i Nova S!" pic.twitter.com/mDSkgOsoHa
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

 
– Да буде одузето и да се после можда ти објекти дају неким међународним, доказаним телевизијским кућама, дакле оним које би умеле да унесу професионализам у извештавање, на начин на који то чине Н1 и Нова С – рекао је он.
Варнице у очима и одласци у Будимпешту Ова два, иначе приватно веома блиска, опозиционара наставили су у сличном стилу током целе емисије, истовремено размењујући присне погледе. Може само да се наслути шта све размењују током својих честих приватних дружења.
Фото: Wikimedia Commons/Medija centar Beograd Да ли се ради о неком фетишу или нечему другом, али варнице у погледима два блиска пријатеља су се распламсавале како је прича о насиљу постајала бруталнија, а њихова латентност се све више повлачила. На срећу по гледаоце, а поготово оне млађе, емисија се завршила пре него што су Пајтић и Бакић прешли на конкретније изливе присности.
Па иако јавно говоре о томе да желе да даве своје политичке противнике, једини проблем с којим овај пар може да се сусретне јесте изостанак Бојана Пајтића на следећим окупљањима опозиције. Наиме, у Новом Саду је одавно познато да бивши вођа ДС-а, веома често иде у Будимпешту како би задовољио своје латентне фрустрације али и санирао повреде настале приликом таквих дружења и провода.
Добро обавештени извори кажу да одатле редовно размењује присне поруке са Бакићем.
Страни фондови и семена течност бикова Поред истих склоности и међусобне романтике, ову двојицу опозиционара зближавају и средства из страних фондова које редовно добијају. Док Пајтић исисава новац предвиђен за либералне организације, преко Бакића се гурају средства за екстремне левичаре.
Али то није све. Пајтић се за време бившег режима веома обогатио, тако да овај опозициони пар сада може да ужива у лагодном животу, не бринући за своју финансијску егзистенцију.
Фото: Војводина уживо Треба се само сетити колико новца је бивши вођа ДС-а исисао из буџета АП Војводине, о чему сведоче бројни скандали. Један од најпознатијих је и куповина семене течности бикова, преко које је “опрана” велика сума новца. Наиме, фирма „Лучар Холстеин Фармс“ из Дероња субвенционисана је са најмање 288.939 евра за шест бикова од којих се добијао материјал за осемењивање расних крава.
Фирма је испоручила Покрајини 31.689 дозу семена, што се може утврдити из документа ИВ Војводине, али где су те дозе завршиле Пајтић и његови блиски сарадници никада нису објаснили.
Мржња према женама Поред бројних финансијских скандала, уз Пајтићево име се везује и патолошка мржња према женама. Доказ за то је случај 21-годишње девојке из Куле која је пријавила за силовање некадашњег функционера Демократске странке и Пајтићевог веома блиског сарадника, Срђана Егића.
Тада је, и поред бројних позива новинара, Пајтић одбио да осуди овај гнусан чин.
Фото: decijeselo.org.rs То не треба да чуди с обзиром да је Пајтић одавно познат као неко ко нема много емпатија према припадницама лепшег пола и често у јавности износи мизогине коментаре.
Треба се само сетити да је бивши председник ДС-а некадашњој министарки Нели Кубуровић упућивао скарадне коментаре на рачун трудноће.
Када су медији 2019. године објавили вест да је тадашња министарка у другом стању, Пајтић је путем Твитера упутио крајње неумесан коментар.
Фото: PrtSc/Twitter – Нела Кубуровић у другом стању. Ето. А све време је нападате да ништа не зна – написао је твит који је убрзо обрисао пошто је уследила лавина коментара и осуда на његов рачун.
Па иако према женама очигледно гаји анимозитет, у Пајтићевом срцу сигурно има места за његовог блиског партнера Јову Бакића са којим машта о прогону политичких противника. И не само то, срце бившег вође ДС-а је толико, да се у њему нађе места и за поједине студенте Правног факултета где предаје.
Опозициони Бони и Клајд Можда баш зато што у нашој земљи настране идеје Пајтића и Бакића никада нису биле прихваћене, овај опозициони пар и гаји огромну мржњу према Србији. Умишљајући да су Бони и Клајд опозиције, они сањаре о крвопролићу на српским улицама које би задовољило њихове настране апетите.
Ипак, Србија је традиционална земља и српски народ с гађењем гледа на њихове намере. После 12 година пљачке у тамној деценији након Петог октобра, Србима не пада на памет да се враћају у време када су западни амбасадори доносили све одлуке у нашој земљи. Зато овај опозициони пар треба да пронађе неки начин да излечи своје фрустрације, уместо што призива прогон и убијање оних који воле Србију.
Đubrad i psihopate iz „Danasa“ vređaju naš narod

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нежни погледи и снови о крвопролићу: Пајтића и Бакића везују исте склоности и жеља за рушењем Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.