Дан одлуке за Сити и Реал, ко ће бити други финалиста Лиге шампиона?

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 09:40

Дан одлуке за Сити и Реал, ко ће бити други финалиста Лиге шампиона?

Фудбалери Манчестер ситија од 21 час дочекују Реал Мадрид у реваншу полуфинала Лиге шампиона. У првом дуелу на „Сантјаго Бернабеу“ је било 1:1. Фото: Градске инфо
Први меч био је изузетно занимљив, виделе су се мајсторије Кевина де Брујнеа и Винисијуса, а сада је дошао пресудни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << моменат за судбине оба клуба.
Реал Мадрид има прилику да опет покаже да је искуство и храброст важније од јаких имена. Било је бриге око повреде Камавинге на првенственом дуелу,међутим, утврдило се да се не ради ни о чему озбиљном. Бензема, Модрић и Крос могу још једном да сруше снове Манчестер ситија о трофеју Лиге шампиона, баш сада кад су у у пуној форми и долазе до титуле Премијер лиге.
Ерлинг Халанд је доведен да буде личност која прави разлику, то је и чинио до сада. Међутим, никад пре није досегао меч овог нивоа и значаја. Оборио је бројне рекорде, сад ће се од њега очекивати да буде прави шампион. Можда превелики терет за тако младог момка, али сам га је наметнуо својим талентом.
Меч на „Етихаду“ игра се од 21 час. Победник ће играти против Интера, који је избацио Милан. Ток меча пратите из часа у час на нашем порталу.

Челници Евролиге одредили осам судија за Фајнал фор у Каунасу, нема Срба

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дан одлуке за Сити и Реал, ко ће бити други финалиста Лиге шампиона? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.