Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 05:00

Рецепт дана: Савијача са вишњама и гризом

За припрему и печење ове укусне савијаче од гриза потребно је мање од сат времена. Поспите је шећером у праху и послужите топло, уз куглицу кремастог сладоледа од ваниле. Можете направити и неколико различитих верзија са сезонским воћем, а по жељи додати и мало цимета у праху. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay/Olga1205 Састојци: 2 чаше јогурта 1 ванилин шећер 1 прашак за пециво 1 чаша уља 300 грама гриза 200 грама шећера 1 паковање кора за пита 1 килограм вишања кора изренданог лимуна Припрема: Помешајте две чаше јогурта са уљем, шећером, гризом, ванилин шећером и прашком за пециво. Кору премазати смесом, преко ње ставити другу и поново премазати, па трећу. Након што сте премазали трећу кору, поређајте воће, нарендајте корицу лимуна и заролајте. Смешом премажите штрудлу споља. Смеша је довољна за две штрудле. Пеците их око 40 минута у рерни загрејаној на 180 степени. Када штрудла буде готова поспите је шећером у праху и послужите.
Пријатно!
Kako jesti mango? Najbolji trikovi za čišćenje ovog ukusnog voća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Савијача са вишњама и гризом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.