Све што нисте знали о професионалним демонстрантима у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 21:20

Све што нисте знали о професионалним демонстрантима у Србији

Профил професионалног демонстранта у Србији је +30 година, неожењен, апсолвент, повремени уживалац лаких наркотика. Политичко уверење му нагиње ка либерализму или анархо-синдикализму. Уплате прима преко удружења грађана које му је углавном регистровано на кућној адреси. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Презире државу, породичне и традиционалне вредности као и цркву. Све од преко му је боље него оно што има код куће.
Ангажовањем професионалног демонстранта добијате “стручњака“ који се разуме у све.
Разуме се у правне науке, од радноправних односа до људских и мањинских права, поступка извршења па све до војне наменске индустрије. Такође, веома је стручан за област заштите животе средине. Ту му нема премца и ако којим случајем ангажујете српског професионалног демонстранта добићете еколога који се разуме у ретке заштићене биљне и животињске врсте.
Овај професионалац познаје и пољопривреду. Уколико се бавите овим часним занимањем, поред неограниченог знања и искуства у пракси, добијате и гаранцију од професионалца да ће ваше село “процветати“, а да светска економија и њени токови неће утицати једино на берзанску робу у Србији.
Добро стоји и са знањем везано за мостоградњу, ниску и високу градњу. Генерално, професионални демонстрант у Србији облашћу урбанизма доста добро влада. Међутим, руде а пре свега литијум су српском професионалном демонстранту ипак најужа специјалност. У то се најбоље разуме.
Са пролећа, професионални демонстранти у Србији дају посебне погодности и акције за пакете услуга, те уколико желите, можете их ангажовати за мало пара.
1 пакет услуга – пољопривреда, школство, извршитељи (гратис шетња)
2 пакет услуга – екологија, војна наменска, људска и мањинска права (гратис шетња)
3 пакет услуга – борба против насиља, права животиња, литијум (гратис шетња + фотошоп)
Новац можете уплатити некој од НВО у земљи или иностранству.
Vučić: Ne postoji nijedan razlog za hajku na Porfirija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Све што нисте знали о професионалним демонстрантима у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.