Вучић: Изјава Јове Бакића језива

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 20:38

Вучић: Изјава Јове Бакића језива

Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић оценио је данас да је изјава социолога Јове Бакића да се СНС не може победити на изборима језива за било кога, а камоли за неког ко сматра да је интелектуалац и да заслужује нечије поштовање. Фото: Дамир Дервишагић „А >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како мислите да нас победите, тако што ћете да нас убијете, као што су неки други предлагали, тако што ћете да нас јурите улицама са моткама, ви јунаци“, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара после седнице Председништва странке.
Он је запитао “у којој се то земљи долази на власт без избора“.
„Или мислите да мора бити избора, а да не сме да се кандидује Александар Вучић и да не сме да буде носилац листе, што, како је рекао, слушамо четири и по године. Где то има у свету? Нема нигде. Није ни Емануел Макрон излазио на изборе по арондисманима и локалним изборима, али је стајало његово име. Па, кога брига“, поручио је Вучић.
Како је рекао, опозиција тврди да је он најгори зликовац и оптужили су га за 50 убистава.
„Па шта вам онда сметам, најлакше ћете да ме победите. И сами знате колики сте лажови. Знате и сами колико сте лагали око свега и никаквог уверења немате осим да се дочепате власти без избора. Сваки човек који има трунке демократског у себи би се побунио против тога. То није српска традиција и тога нигде нема“, поручио је Вучић.
Додао је да, што се њега тиче, нема проблем са тим и нека наставе са таквим изјавама.
„Да бежим од Јове Баскића, Бојана Пајтића, Мирослава Алексића и Драгана Ђиласа нећу никада док сам жив. Дођу понекада та тужна, суморна времена у којима најгори испливају на површину, они који нису могли разред да прођу, и који помисле да је време за њихову акцију. Срећом, то време кратко траје“, рекао је Вучић.
Predsednik Vučić se obraća nakon sednice SNS-a: Pozivam ljude da niko ne dođe na skup ukoliko ga neko primorava

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Изјава Јове Бакића језива се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.