Јасикевичијус: Мораш да имаш јак карактер да би победио Реал

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 19:33

Јасикевичијус: Мораш да имаш јак карактер да би победио Реал

Тренер кошаркаша Барселоне Шарунас Јасикевичијус изјавио је пред утакмицу са Реалом на Фајнл фору у Каунасу, да било који тим мора да има јак карактер да би победио мадридску екипу. Фото: WikimediaComonns/Sandro Halank Каталонски клуб је у четвртфиналу без муке у три утакмице био бољи од екипе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жалгириса, док је Реал тек после пет утакмица успео да савлада Партизан.
„Имамо искусне играче, ми тренери смо урадили велике ствари ове сезоне. То помаже и све је то мешавина детаља. Једва чекамо утакмицу и надамо се да ће изаћи добро по нас“, истакао је литвански стручњак, преноси Спортклуб.
Додао је да повреде које муче Реал неће од мадридског клуба направити лошији тим.
„Они имају дугачку клупу, искусне тренере. Неће бити лошији, биће другачији. Мораш да имаш јачи карактер да би победио Реал Мадрид. Играће другачије, али не мислим лошије. Не знам да ли нас сматрају за фаворите. То је неважно. Имамо шансе, сигуран сам да они мисле исто тако. Само две утакмице су остале“, закључио је Јасикевичијус.
Košarkaši Olimpijakosa imaće podršku oko 5.000 navijača na F4 u Kaunasu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јасикевичијус: Мораш да имаш јак карактер да би победио Реал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.