Ђоковић после победе над Норијем признао да је играо са боловима

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 13:43

Ђоковић после победе над Норијем признао да је играо са боловима

Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић изјавио је после победе над Британцем Камероном Норијем у осмини финала Мастерса у Риму да је осећао болове током меча, али је додао да је најважније да је стигао до пласмана у четвртфинале. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Medichini Ђоковићу је ово 91. пласман >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у четвртфинале на АТП турнирима, испред њега је само Рафаел Надал који има 99 пласмана међу осам најбољих.
Србин је рекао да има проблеме са одређенин боловима током меча, али да је најбитније да је успео да оствари циљ. „Данас је раније почео меч, већ у 11 и имали смо проблем са загревањем, јер се терени нису отворили до 10.15. Брзало се и то је утицало на стање тела, осећао сам неке болове, али сам се загрејао и кроз меч подизао ниво игре. Сет и брејк, он је у другом сету вратио брејк, али сам се стабилизовао у односу на прошли меч, тако да сам задовољан што сам завршио у два сета“, рекао је Ђоковић.
Светски број један је истакао да је проблематично било јако кратко загревање. „Завршио сам загревање 10 минута пре изласка, тако да смо журили. Третман је био пред почетак, увек има нешто. Али све је добро на крају. Морали смо да играмо рано због кише и срећан сам што сам добио у два сета – рекао је бранилац титуле у Риму.
Ђоковић није желео да коментарише ситуацију у којој га је Нори на мрежи смеч ударцем погодио лоптицом. Ипак, било је јасно да је љут на Британца, јер се хладно поздравио са њим и није му аплаудирао како то увек ради ривалима које победи.
Đoković pobedio Norija i izborio plasman u četvrtfinale mastersa u Rimu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић после победе над Норијем признао да је играо са боловима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.