Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 13:30

У Србији сутра пре подне сунчано, поподне местимично киша и пљускови

У Србији сутра пре подне у већини предела претежно сунчано, само на истоку и југу умерено до потпуно облачно, понегде са кишом и пљусковима. Фото: Градске инфо После подне и увече у свим крајевима променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак, југоисточни и источни, после подне у северозападној, западној и југозападној Србији, а до краја дана и у осталим крајевима у скретању на северни и северозападни. Најнижа температура од 10 до 14, а највиша од 18 до 23 степена Цлезијуса. Током ноћи облачно са кишом.
У Београду сутра пре подне претежно сунчано, после подне и увече променљиво облачно, повремено са краткотрајном кишом или локалним пљуском.
Ветар слаб и умерен, југоисточни и источни, увече у скретању на северни и северозападни.
Најнижа температура око 14, највиша око 22 степена Целзијуса. Током ноћи облачно са кишом.
У Србији у четвртак облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима. У петак умерено до потпуно облачно, понегде са краткотрајном кишом. Касније после подне и увече разведравање.
За викенд и у понедељак претежно сунчано и топло, само у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије после подне уз локални развој облачности краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.
У уторак и среду променљиво и нестабилно са кишом и локалним пљусковима са грмљавином у свим крајевима.
Otvoren 65. Međunarodni sajam tehnike na Beogradskom sajmu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра пре подне сунчано, поподне местимично киша и пљускови се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.