У којој земљи су најгори возачи?

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 13:00

У којој земљи су најгори возачи?

Да ли сте икада отишли ​​на одмор, изнајмили ауто, почели да возите. Фото: Pixabay/JillWellington И нађете се у потпуном хаосу, возачи трче као луди, не поштују саобраћајне знакове, не сигнализирају састанак, а трубе вам јер возите преспоро?
Ово искуство се, нажалост, може доживети у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << многим европским земљама. Питање је који од њих има најгоре возаче? Недавна анкета је одговорила на ово питање. Учествовало је 12.400 становника различитих земаља Старог континента, а од сваког од њих је затражено да оцени своју вожњу, вожњу својих сународника и вожњу држављана других европских земаља. Резултати овог истраживања били су у најмању руку забрињавајући.
Чак 79 одсто испитаника изразило је негативан став према другим возачима.
Четвртина Британаца изјавила је да се за воланом понашала као потпуно друга особа, док је у Пољској 42 одсто испитаних рекло да „свако гледа себе док вози“, према Тајм ауту.
Ипак, од свих земаља, једна се издваја. Реч је о Грчкој. Невероватних 91 одсто Грка имало је нешто негативно да каже о возачима из других земаља, док су такође пријавили „најнепристојније понашање“ других грчких возача.
Када је реч о псовкама, агресивном притискању трубе, пребрзи вожњи, вожњи мобилним телефоном, али и изласку из аутомобила због обрачуна са другим возачем, Грчка је у самом врху.
Другим речима, ако планирате путовање кроз Грчку овог лета, најбоље је да будете спремни за једну паклену вожњу. Међутим, из ове анкете смо сазнали и неке позитивне ствари о возачима у Европи.
Шпанци и Британци су, на пример, најмање осуђени што возе људе у другим земљама, док су Немци прилично добро оценили вожњу својих сународника, наводећи да само мали број њих вози агресивно и/или неодговорно.
Ovo je važan razlog da nikada ne uključite klimu čim uđete u auto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У којој земљи су најгори возачи? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.