Клоп: Обезбедили смо Европу, пре седам недеља нисам веровао да је ово могуће

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 12:30

Клоп: Обезбедили смо Европу, пре седам недеља нисам веровао да је ово могуће

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да пре седам недеља није веровао да ће његов клуб да се бори за место у Лиги шампиона, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Ливерпул је синоћ у гостима победио Лестер 3:0 у мечу 36. кола Премијер лиге. Клуб са Енфилд роуда се тренутно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << налази на петом месту на табели са 65 бодова.
„Наш посао је да наставимо да правимо притисак, али и ово је боље него што смо могли да очекујемо. Пре шест-седам недеља нисам веровао да ће ово да се догоди. Тада нам је недостајао квалитет“, изјавио је Клоп. Ливерпул је остварио седам узастопних победа у Премијер лиги и обезбедио сигуран пласман у европска такмичења.
„Знали смо да ћемо победом да обезбедимо Лигу Европе, што је сјајно с обзиром на то где смо били пре неколико недеља“, додао је Клоп.
Ливерпул ће у наредном колу Премијер лиге дочекати Астон Вилу.
Lazetić: Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Клоп: Обезбедили смо Европу, пре седам недеља нисам веровао да је ово могуће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.