Медији: Пари Сен Жермен жели на крају сезоне да доведе Бернарда Силву

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 10:43

Медији: Пари Сен Жермен жели на крају сезоне да доведе Бернарда Силву

Фудбалер Манчестер ситија и португалски репрезентативац Бернардо Силва могао би на крају сезоне да настави каријеру у Пари Сен Жермену, преноси Паризијен.
Фото: Танјуг/AP/Armando Franca Силва би у француском клубу требало да замени аргентинског фудбалера Лионела Месија, који ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << напустити Пари Сен Жермен на крају сезоне.
Паризијен наводи да ће челници Пари Сен Жермена учинити све да у Париз доведу португалског репрезентативца, који је наводно жели да напусти Манчестер сити. Руководство „светаца“ је спремно да понуди клубу из Манчестера чак 80 милиона евра за Бернарда Силву.
Португалски фудбалер је у пријатељским односима са нападачем Пари Сен Жермена Килијаном Мбапеом, пошто су заједно играли у Монако. Силва и Мбапе су 2017. освојили титулу са Монаком у француском првенству.
Силва (28) је ове сезоне одиграо чак 51 меч за Манчестер сити у свим такмичењима и постигао је пет голова.
Liverpulova deca i Salah održavaju san o Ligi šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Пари Сен Жермен жели на крају сезоне да доведе Бернарда Силву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.