Раднички у Нишу бољи од Јавора, Спартак победио Младост из Лучана

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 09:04

Раднички у Нишу бољи од Јавора, Спартак победио Младост из Лучана

Фудбалери Радничког из Ниша победили су на домаћем терену екипу Јавора са 3:2 (2:1) у утакмици петог кола плеј-аута Суперлиге Србије. Фото: Градске инфо Голове за победнички тим постигли су Александар Пејовић у 17. минуту, Немања Белаковић у 28. минуту и Миљан Шкрбић у 72. минуту.
Прецизни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су за Јавор били Норман Кембл у 24. минуту и Лука Гојковић у 53. минуту.
Фудбалери Спартака из Суботице савладали су Младост из Лучана са 2:0 (0:0).
Голове за домаћу екипу постигли су Срђан Хрстић у 60. минуту и Јанко Тумбашевић у 87. минуту.
Екипе Радника и Младости ГАТ ремизирали су у Сурдулици 1:1 (0:0).
Петар Кунић је у 49. минуту постигао гол за вођство домаћег тима, док је Немања Милић у 65. минуту донео изједначење екипи из Новог Сада.
Фудбалери Колубаре и Напретка одиграли су у недељу у Лазаревцу без победника, 2:2 (1:1) у првом мечу 35. кола Суперлиге Србије.
Табела: Напредак 38 бодова, Колубара 38, Раднички Ниш 35, Спартак Суботица 35, Јавор 34, Младост Лучани 32, Радник 31, Младост ГАТ 29.
Da li znate koji popularni fudbalski klubovi više ne postoje?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Раднички у Нишу бољи од Јавора, Спартак победио Младост из Лучана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.