Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 08:34

Ђоковић: Захваљујући Федереру и Надалу постао сам то што јесам

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да су Роџер Федерер и Рафаел Надал заслужни за његов успех, али да никада нису били пријатељи и да поред тога гаје велико узајамно поштовање. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Ђоковић је тренутно у Риму, где га очекује борба за одбрану титуле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мастерса коју је освојио 2022. године.
„Никада нисмо били пријатељи, то међу ривалима није могуће, али никада нисмо били ни непријатељи. Одувек сам поштовао Федерера, један је од највећих свих времена, имао је невероватан утицај, али никада нисмо били блиски“, истакао је Ђоковић, преноси „Коријере дела Сера“.
Додаје да је његов однос са Надалом сличан. „Рафа је само годину старији од мене, обојица смо близанци у хороскопу, и у почетку смо чак двапут изашли на вечеру. Али чак и с њим је пријатељство немогуће. Одувек сам га поштовао и много му се дивио. Захваљујући Федереру и њему постао сам то што јесам. То ће нас заувек уједињавати, и зато осећам захвалност према њима. Надал је део мог живота, у последњих 15 година више сам виђао њега него своју мајку“, закључио је Ђоковић.
Alkaraz eliminisan u trećem kolu mastersa u Rimu od Mađara Marošana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Захваљујући Федереру и Надалу постао сам то што јесам се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.