Могућа магла на путевима, апел учесницима саобраћаја да прилагоде брзину кретања

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 08:03

Могућа магла на путевима, апел учесницима саобраћаја да прилагоде брзину кретања

Постоји могућност појаве магле на путевима, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река, саопштило је јутрос Јавно предузеће Путеви Србије. Фото: Pixabay/blende12 На ауто-путу Е-763, на деоници Лалинци – Лајковац, због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појаве магле видљивост је смањена на 100 метара.
Путеви Србије моле учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на појединим путним правцима.
Danas pretežno oblačno, mestimično sa kišom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Могућа магла на путевима, апел учесницима саобраћаја да прилагоде брзину кретања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.