Савети за мушкарце – Обуците се са стилом

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 08:00

Савети за мушкарце – Обуците се са стилом

Уколико вам је досадило да вас гледају чудно због онога у чему сте се појавили у друштву и да вас питају да нисте можда прошли поред неког огледала док сте долазили до града, следи неколико корисних и изнад свега примењивих савета, захваљујући којима више никада нећете направити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кобне грешке када је облачење у питању. Фото: Pexels/Ihor Rapita Ако дакле немате довољно воље, времена, па ни жеље да пратите актуелности када је мушка мода у питању, ево неколико трикова који ће вас, независно од тренда који влада, приказати у лепом светлу и као особу са стилом. Иако избор гардеробе зависи од вашег животног стила, телесне грађе, карактера и прилике за коју се одевате, никада нећете погрешити ако се будете држали класичног става.
Пре свега сваки мушкарац који држи до свог стила (у изградњи) треба у свом ормару да има три ствари – белу кошуљу, фармерке и сако. Још ако погодите величину која вам пристаје, уболи сте добитну комбинацију. Захваљујући овим надасве једноставним одевним предметима, које ће вам бити лако да пронађете и укомбинујете изгледаћете довољно лежерно, опуштено, пословно и модерно у исто време.
Потрудите се да приликом куповине гардеробе избегавате синтетику и бирате памучне и ланене материјале, јер пре свега први делују јефтино и у њима ћете се више знојити. Запамтите, немојте се стидети величине коју носите, од већег или мањег броја, једино је гора слика пректарких и преуских панталона, прешироких или прекратких кошуља и томе слично, у којима ћете изгледати као да се нисте снашли у сопственом ормару.
Једноставну белу кошуљу моћи ћете да комбинујете током године са најразличитијим одевним предметима. Рукаве исте можете носити спуштене или подврнуте, током лета исту можете набацити раскопчану преко мајице или је зими носити испод џемпера. Када научите да се сналазите са белом кошуљом, покушајте да исто изведете и са оним у бојама или са неким занимљивим дезеном. Потрудите се да исте не одударају много од гардеробе коју већ поседујете. Никако немојте куповати кошуљу уз коју немате у датом моменту одговарајуће панталоне, ципеле или капут, сем ако нисте спремни на додатни издатак.
Иако су варијације што се јакни тиче бројне, оне које никада неће изаћи из моде су свакако кожне јакне. Они који су јој верни, кажу да иста с годинама ношења постаје све боља и боља. Најчешће боје у којима ћете их пронаћи су црна и тамно браон, а пристају готово свим типовима мушкараца. Такође постоје летње и зимске варијанте, па обратите пажњу приликом куповине, на то да ли је иста постављена или није. Пошто сте већ савладали белу и све друге кошуље, требали би да се упознате са предностима добрих џемпера. Има их у најразличитијим варијацијама и бојама. Уколико се не осећате нарочито удобно у сакоу, можете слободно преко кошуље да обучете џемпер, а исти ће учинити да изгледате подједнако пословно. Комбинујте светлије кошуље са тамнијим џемперима како би исти дошли до изражаја и никад немојте претеривати са дезенима. Скромније је увек пожељније.
Можда ће вам у почетку бити тешко да се навикенете на ношење ципела, али патике и сако једноставно не иду. Нико не каже да морате да носите класичне ципеле, јер данас постоји хиљаду варијација модерних младалачких ципела, које су чак и удобније од патика на које сте навикли.
Mentalno jake žene sigurne u sebe ne rade ovih 5 stvari: Šta one nikako neće dozvoliti sebi?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Савети за мушкарце – Обуците се са стилом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.