Данас претежно облачно, местимично са кишом

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 07:21

Данас претежно облачно, местимично са кишом

У Србији ће данас бити претежно облачно време, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином, више падавина после подне и увече, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Дуваће слаб и умерен ветар, у кошавском подручју јак, а на југу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Баната и у доњем Подунављу повремено и олујни, југоисточни.
Температуре ће се кретати ујутру од 12 до 16, а у току дана од 18 до 23 степена. У Београду ће бити претежно облачно време, повремено са кишом и то углавном после подне и увече. Ветар слаб и умерен, после подне и увече јак, југоисточни. Најнижа температура око 15, а највиша дневна око 20 степени.
Како се наводи, до петка се очекује променљиво време, са честом кишом и пљусковима са грмљавином. За дане викенда и почетком следеће недеље у већини места суво са сунчаним интервалима, а падавине ће бити ређа појава и то углавном у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије.
Begović: Klimatske promene najveći izazov za čovečanstvo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас претежно облачно, местимично са кишом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.