Камиони на прелазу Шид чекају четири, на Келебији три сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 19:23

Камиони на прелазу Шид чекају четири, на Келебији три сата

Теретна моторна возила на граничном прелазу Шид, на излазу из земље, чекају четири сата, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије. Фото: Pixabay/blende12 Према информацијама Управе граничне Полиције, добијеним у 17:15, камиони на прелазу Келебија, такође на излазу, чекају три сата, на Батровцима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << два, на Хоргошу сат и по, а на Градини један сат.
На осталим граничним прелазима нема задржавања ни за теретна, ни за путничка возила.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, додаје се у саопштењу.
Godišnjica napada muslimanskih jednica na JNA koja se povlačila iz Tuzle

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камиони на прелазу Шид чекају четири, на Келебији три сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.