Колаковић: Наше амбиције су да све мечеве у Лиги нација одиграмо максимално

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 16:49

Колаковић: Наше амбиције су да све мечеве у Лиги нација одиграмо максимално

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић изјавио је данас да ће његовом тиму сваки меч у Лиги нација бити важан. Фото: Wikimedia Commons/Maryam Kamyab Мушка одбојкашка репрезентација Србије играће у Лиги нација у Нагоји, Ротердаму и Анахајму. Србија ће првој недељи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лиге нација од шестог до 11. јуна у Нагоји играти против Словеније, Кине, Јапана и Пољске.
Одбојкаши Србије се припремају у Београду за Лигу нација.
„Ово је екипа за Лигу нација. То је екипа од 30 играча који су заслужили да се нађу на списку. Тренутно нам недостају играчи који су нису завршили сезону у својим првенствима или који су тек завршили обавезе у клубовима као што су Дражен Лубурић и Марко Ивовић“, рекао је Колаковић на конференцији за медије у Београду.
Српски одбојкаши Срећко Лисинац и Урош Ковачевић пропустиће почетак Лиге нација због повреда.
„Марко Подрашчанин заслужује одређени одмор. Неће га бити на старту Лиге нација. Наставићемо припреме у Београду, чекамо да се окупе сви одбојкаши. Одрадићемо тактички део за први викенд Лиге нација у Јапану“, навео је Колаковић.
Селектор Србије је поновио да ће свака утакмица у Лиги нација бити важна.
„Планирали смо да од првог викенда играмо са најбољим играчима. Међутим, повреде Лисинца и Ковачевића су нас пореметиле, али нису умањиле нашу амбиције да све мечеве максимално одиграмо. Сваки сет, свака утакмица нам је важна због светске ранг листу, која може да одлучи и о одласку на Олимпијске игре у Паризу. Спремамо се и за квалификације за ОИ, али морамо да водимо рачуна о свакој утакмици, као и о здрављу играча, који долазе после тешких мечева у својим првенствима. Морамо да будемо рационални, али и довољно јаки“, навео је Колаковић.
Alkaraz eliminisan u trećem kolu mastersa u Rimu od Mađara Marošana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Колаковић: Наше амбиције су да све мечеве у Лиги нација одиграмо максимално се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.