Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 16:37

Партијска књижица не штити од одговорности – СНС Оџаци најоштрије осуђује понашање запосленог у ПУ „Полетарац“

Председник општине Оџаци, а уједно и координатор Српске напредне странке данас се обратио видео поруком родитељима деце из вртића „Полетарац“ али и укупној јавности. Фото: PrtSC На друштвеним мрежама СНС Оџаци је објављен видео:
Председник општине Горан Николић се обратио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са следећим речима:
“ Поштовани суграђани желим да вам се обратим у овом тешком тренутку за све нас, пре свега као отац али и као координатор ООСНС и предсеник општине Оџаци. ООСНС најоштрије осуђује монструозно понашање запосленог лица у ПУ „Полетарац“. Позивам овим путем истражне и правосудне органе Републике Србије да приведу лицу правде и осуде свакога ко крши закон, а оно шт0 ми као СНС можемо јесте да изопштимо из политичком и друштвеног живота и осудимо сваког ко учини недело. Партијска књижица никоме није нити ће бити средство за избегавање одговорности. Као морални чин Јелена Селак подноси оставку и више неће обављати функцију директора ПУ „Полетарац.“
Vesić: Opozicija ne želi izbore već blokade i ostavke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партијска књижица не штити од одговорности – СНС Оџаци најоштрије осуђује понашање запосленог у ПУ „Полетарац“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.