Гвардиола: Ово је остварење сна, једини смо тим који се бори за све трофеје

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 16:01

Гвардиола: Ово је остварење сна, једини смо тим који се бори за све трофеје

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је поносан на резултате свог тима у досадашњем делу сезоне у свим такмичењима, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Манчестер сити ће ове недеље на свом терену играти реванш мечу полуфинала Лиге шампиона против >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Реала. У првом мечу одиграном у Мадриду било је 1:1.
„Грађани“ су пред освајањем нове титуле у Премијер лиги, пошто имају 85 бодова на првом месту на табели. Манчестер сити имају четири бода више и меч мање у односу на другопласирани Арсенал. Манчестер сити ће почетком јуна играти у финалу ФА купа против градског ривала Манчестер јунајтеда.
„Да будем искрен, ово је остварење сна. Знам да нисмо узели трофеје, али сан је уопште бити у овој позицији. Ми смо једини тим у Европи који се бори за све трофеје. Премијер лига још није готова, сигуран сам да ће Арсенал да победи на преостале две такмице. Сада нас чека реванш с Реалом пред нашим навијачима. То је невероватно достигнуће и надам се да ћемо завршити посао“, рекао је Гвардиола.
Реванш меч полуфинала ЛШ између Манчестер ситија и Реала биће одигран у среду од 21 сат.
Манчестер сити је ове сезоне остао без трофеја Комјунити шилд, пошто је у јулу прошле године поражен од Ливерпула 3:1.
Fudbaler Juventusa Pol Pogba pauzira do kraja sezone zbog povrede butine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: Ово је остварење сна, једини смо тим који се бори за све трофеје се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.