Фудбалер Бенфике Алехандро Грималдо на крају сезоне прелази у Леверкузен

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 14:56

Фудбалер Бенфике Алехандро Грималдо на крају сезоне прелази у Леверкузен

Фудбалски клуб Бајер из Леверкузена саопштио је данас да ће на крају сезоне потписати уговор са играчем Бенфике Алехандром Грималдом, преноси АП. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno Грималдо (27) има уговор са Бенфиком до 30. јуна ове године, а у Леверкузен ће на крају сезоне као слободан играч. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Он је прошао све омладинске селекције Шпаније.
Спортски директор Бајерна Симон Ролфес је навео да је „амбициозни пројекат клуба за наредне године“ одиграо улогу у убеђивању Грималда да потпише уговор са тимом из Леверкузена. Грималдо је поникао у Барселони, а члан је Бенфике од 2016. године. Он је ове сезоне одиграо 51 меч за клуб из Лисабона и постигао је шест голова. Са Бенфиком је освојио сам трофеја.
Леверкузен се тренутно налази на седмом месту на табели Бундеслиге, а у четвртак ће дочекати Рому у реванш мечу полуфинала Лиге Европа. У првој утакмици било је 1:0 за Рому.
Ronaldo: Sudije su oštetile Valjadolid, ove greške mogu da promene celu sezonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалер Бенфике Алехандро Грималдо на крају сезоне прелази у Леверкузен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.