Промет у индустрији у марту мањи него у истом месецу прошле године

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 13:05

Промет у индустрији у марту мањи него у истом месецу прошле године

Промет у индустрији у марту ове године био је за 2,5 одсто мањи у односу на март 2022., док је у односу на просек целе прошле године био већи за седам процената, саопштио је данас Републички завод за статистику. Фото: Градске инфо Посматрано по секторима, у марту ове у односу на март >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прошле године, у рударству је забележен раст промета од 34 процента, а у прерађивачкој индустрији пад од 4,3 одсто.
Када је реч о тржиштима, промет у индустрији на домаћем тржишту је пао за 10 процената а на иностраном тржишту порастао за 7,3 одсто.
Николић: Рано је очекивати велико снижавање цена на општем плану инфлације

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет у индустрији у марту мањи него у истом месецу прошле године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.