АМСС: Ветар отежава вожњу, најтеже у Војводини

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 13:04

АМСС: Ветар отежава вожњу, најтеже у Војводини

Ауто-мото савез Србије упозорио је данас да повремена киша и пљускови доносе и смањену видљивост. Фото: Unsplash/Khamkéo Vilaysing Како се наводи, јак југоисточни ветар отежава вожњу, а посебно возачима који управљају возилима са приколицом, теретним возилима и аутобусима.
Додаје се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да непријатне и опасне ударе ветра који утичу на заношења возила треба очекивати у Војводини, а да су најјачи на путевима у Банату, на подручју Браничева, поред Саве и Дунава.
Olakšan izvoz meda i hrane za kućne ljubimce

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Ветар отежава вожњу, најтеже у Војводини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.