Копенхаген: Зеленски упутио нови апел да НАТО прими Украјину у чланство у јулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:42

Копенхаген: Зеленски упутио нови апел да НАТО прими Украјину у чланство у јулу

Украјински председник Володимир Зеленски упутио је данас нови апел НАТО-у да донесе „позитивну политичку одлуку“ о кандидатури Кијева за чланство у Алијанси на јулском самиту у Вилњусу. Фото: Танјуг/Christophe Gateau/dpa via AP „Време је да се отклони највећа безбедносна несигурност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Европе – односно да се одобри позитивна политичка одлука о чланству (Украјине) у НАТО-у“, рекао је Зеленски у видео обраћању Самиту демократије у Копенхагену, а пренео је Ројтерс.
Зеленски је на турнеји по европским престоницама у циљу појачања подршке савезника Кијеву пре очекиване украјинске контраофанзиве против руских снага.
Kazna doživotnog zatvora zbog špijunaže u Kini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Копенхаген: Зеленски упутио нови апел да НАТО прими Украјину у чланство у јулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.