Артета се извинио навијачима Арсенала: Одговорност је искључиво моја

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:31

Артета се извинио навијачима Арсенала: Одговорност је искључиво моја

Менаџер Арсенала Микел Артета извинио се навијачима после пораза свог тима од Брајтона (0:3) чиме је лондонски фудбалски клуб практично изгубио шансе да освоји титулу у Премијер лиги, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Арсенал се тренутно налази на другом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << месту на табели са 81 бодом. Првопласирани Манчестер сити има четири бода више од Арсенала, али и утакмицу мање.
„У овом тренутку осећам једино фрустрацију. Осећам као да смо се предали у другом полувремену, а борили смо се толико много како бисмо уопште били у овој позицији. Требало је да загриземо, да наставимо да јуримо сан. Не може се урадити оно што смо ми урадили у другом полувремену. Много ствари морамо да анализирамо, да видимо да ли је наш тим уопште способан да уради то што је потребно на највећој позорници“, рекао је Артета.
Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Он је признао да није успео да извуче најбоље из сваког играча. „Оно што је овај тим урадио у претходних десет месеци више је од онога што је било ко очекивао, али то диже и очекивања. То ствара и ентузијазам, срећу, радост и осећај да морамо нешто да урадимо. Одговорност је моја да тако буде. Мрзим овај осећај када су људи изневерени и због тога се највише кајем. Морамо да се извинимо због тога. Мој посао јесте да извучем оно најбоље из свакога. Пробао сам, али је очигледно да нисам успео“, закључио је Артета.
До краја сезоне у Премијер лиги биће одиграна још два кола.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Артета се извинио навијачима Арсенала: Одговорност је искључиво моја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.