Време сутра претежно облачно, местимично са кишом

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:24

Време сутра претежно облачно, местимично са кишом

У Србији ће у уторак бити претежно облачно време, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином, више падавина после подне и увече, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Раде Прелић Дуваће слаб и умерен ветар, у кошавском подручју јак, а на југу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Баната и у доњем Подунављу повремено и олујни, југоисточни.
Температуре ће се кретати ујутру од 12 до 16, а у току дана од 18 до 23 степена. У београду ће бити претежно облачно време, повремено са кишом и то углавном после подне и увече. Ветар слаб и умерен, после подне и увече јак, југоисточни. Најниза температура око 15, а највиша дневна око 20 степени.
Како се наводи, до петка се очекује променљиво време, са честом кишом и пљусковима са грмљавином. За дане викенда и почетком следеће недеље у већини места суво са сунчаним интервалима, а падавине ће бити ређа појава и то углавном у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије.
Petković se sastao sa Lajčakom, uoči nove runde dijaloga sa Prištinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Време сутра претежно облачно, местимично са кишом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.