Награде Бафта уручене Кејт Винслет и Бен Вишоу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:18

Награде Бафта уручене Кејт Винслет и Бен Вишоу

Кејт Винслет и Бен Вишо освојили су награде за главну женску, односно мушку улогу на додели телевизијских награда Британске академије, Бафта. Фото: Танјуг/Alberto Pezzali/Invision/AP Винслет (47) је проглашена за најбољу глумицу за улогу у драми емитованој на Каналу 4 под називом „Ја сам Рут“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у којој игра забринуту мајку која гледа како се њено дете тинејџерка (коју глуми ћерка Миа Треплетон) налази под притиском друштвених медија. Винслет је рекла да жели да преполови своју награду Бафта и да је подели са својом ћерком Миом Треплетон, са којом је заједно глумила у драми.
Вишо је проглашен за најбољег глумца за улогу у филму „This is Going to Hurt“ на додели награда у недељу.
Фото: Танјуг/Alberto Pezzali/Invision/AP) Вишо (42) добио је награду за улогу Адама Кеја у медицинској драми Би-Би-Си-ја 1 „Ово ће да боли“.
„Ја сам Рут“ такође је освојила награду за најбољу драму, објавио је Тајмс.
Сусрет британске краљице Елизабете II и малог медведа из Перуа у оквиру прославе платинастог јубилеја краљице прошлог лета проглашен је за победника у категорији незаборавних тренутака. Сајмон Фарнаби (50), који је играо лакеја у скечу, одао је почаст покојној краљици док је примао награду Бафта за коју је гласала јавност.
Би-Би-Си је освојио највише награда Бафта ове године – укупно 13.
Награду за извештавање добио је Канал 4 вести за извештај „Уживо у Кијеву“. Бафта награде додељују се од 1955. године.
U najvećim kineskim gradovima izdato upozorenje na velike vrućine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Награде Бафта уручене Кејт Винслет и Бен Вишоу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.