Сијарто у Пекингу, састао се са Ћин Гангом

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:03

Сијарто у Пекингу, састао се са Ћин Гангом

Кинески државни саветник и министар спољних послова Ћин Ганг изјавио је данас да ће проширити обострано корисну сарадњу Кине и Мађарске и истакао да је Мађарска добар пријатељ и партнер Кине. Фото: ТанјугAP Photo/John Minchillo Ћин је, током састанка са мађарским министром спољних послова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и трговине Петером Сијартом у Пекингу, рекао да ће Кина наставити да планира билатералне односе са Мађарском са стратешке стране и из дугорочне перспективе, преноси Кинески међународни радио.
Сијарто је поздравио продубљивање односа Мађарске и Кине у свим областима. Мађарска види Кину као стратешког партнера за сарадњу, рекао је Сијарто, додајући да његова земља поздравља инвестиције из Кине и да жели да унапреди практичну сарадњу са Кином у свим областима.
Turska: Prebrojano 99,38 odsto glasova, Erdogan osvojio 49,24 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сијарто у Пекингу, састао се са Ћин Гангом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.