Томас Милер: Волео бих да се Реал пласира у финале Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 10:51

Томас Милер: Волео бих да се Реал пласира у финале Лиге шампиона

Фудбалер Бајерна Томас Милер изјавио је да би волео да се мадридски Реал пласира у финале Лиге шампиона, преноси немачки Кикер. Фото: Танјуг/Sven Hoppe/dpa via AP Фудбалери Бајерна елиминисани су у четвртфиналу Лиге шампиона од екипе Манчестер ситија. Реал и Манчестер сити су прошле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недеље одиграли у Мадриду без победника, 1:1, а реванш дуел је на програму за два дана у Енглеској.
„Волео бих да Реал избори пласман у финале ЛШ. Навијам за Реал на овом мечу и због Давида Алабе. Што се тиче фудбала, сматрам да су оба тима сјајна и да играју атрактиван и леп фудбал. Биће врхунски меч у среду, али ја бих више волео да Реал прође у финале ЛШ“, рекао је Милер.
У другом полуфиналу играју Интер и Милан. Интер је у првом мечу славио са 2:0, а реванш ће бити одигран сутра на „Сан Сиру“.
Francuz Klemon Turpan sudi revanš polufinala Lige šampiona između Intera i Milana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Томас Милер: Волео бих да се Реал пласира у финале Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.