Британија ће Украјини послати јуришне дронове великог домета

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 10:36

Британија ће Украјини послати јуришне дронове великог домета

Велика Британија ће Украјини послати стотине нових дронова домета вићег од 200 километара, саопштила је данас британска влада, након што је украјински председник Володимир Зеленски објавио да је стигао у Лондон на разговоре са премијером Ришијем Сунаком. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos „Данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће премијер потврдити да ће Велика Британија обезбедити стотине ракета ПВО и стотине нових јуришних дронова домета преко 200 километара“, наведено је у саопштењу, преноси Ројтерс.
Додаје се да ће помоћ бити испоручена у наредним месецима.
Велика Британија је прошле недеље постала прва земља која је почела да снабдева Украјину крстарец́им ракетама дугог домета.
Češka kritikovala Orbanovo poređenje EU intergracija sa Hitlerovim planovima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Британија ће Украјини послати јуришне дронове великог домета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.