Петковић се састао са Лајчаком, уочи нове рунде дијалога са Приштином

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 10:32

Петковић се састао са Лајчаком, уочи нове рунде дијалога са Приштином

У Бриселу је данас мало после 9 сати почео састанак директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића и специјалног изасланика ЕУ за дијалог Мирослава Лајчака. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Њих двојица састали су се уочи нове рунде техничког дијалога између главних преговарача.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Лајчак је у недељу изразио очекивање да ће оба главна преговарача бити спремна да се договоре о конкретним наредним корацима ка имплементацији Споразума.
Begović: Srbija je mala zemlja, ali ima mnogo dobrih matematičara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић се састао са Лајчаком, уочи нове рунде дијалога са Приштином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.