Српски тенисер Ласло Ђере против Норвежанина Каспера Руда у осмини финала Рима

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 07:45

Српски тенисер Ласло Ђере против Норвежанина Каспера Руда у осмини финала Рима

Српски тенисер Ласло Ђере играће против Норвежанина Каспера Руда у осмини финала мастерса у Риму. Фото: Танјуг/AP /Chris Carlson Ђере је раније јуче изборио пласман у осмину финала пошто му је Чилеанац Кристијан Гарин предао меч при резултату 6:3, 2:1.
Руд је до осмине финала стигао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто је синоћ победио Украјинца Александра Бублика 6:1, 4:6, 7:6 (7:0).
Руд је четврти тенисер света, док је Ђере 62. на АТП листи. Српски и норвешки тенисер одиграли су два међусобна дуела у каријери, а оба је добио Ђере. Српски тенисер је 2019. победио Руда на АТП турниру у Рио де Жанеиру 6:4, 7:5, а почетком ове године Ђере је славио на турниру у Оукленду 3:6, 6:3, 7:6 (7:3). Меч Ђереа и Рунеа би требало да буде одигран у уторак.
Мастерс у Риму игра се за наградни фонд од 7.705.780 евра, а титулу брани Новак Ђоковић.
Fudbaleri Fejenorda osvojili titulu u holandskom prvenstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Ласло Ђере против Норвежанина Каспера Руда у осмини финала Рима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.