Мениг и Гомеш донели победу Партизану против крагујевачког Радничког

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 07:16

Мениг и Гомеш донели победу Партизану против крагујевачког Радничког

Фудбалери Партизана победили су синоћ у Београду екипу Радничког из Крагујевца резултатом 2:1 (1:1) у мечу 35. кола Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Голове за Партизан постигли су Квинси Мениг у 40. и Рикардо Гомеш у 56. минуту. Једини стрелац за екипу из Крагујевца био је Лука >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Милуновић у 44. минуту.
Партизан је тријумфом против Радничког стигао до треће узастопне победе у Суперлиги Србије. „Црно-бели“ се тренутно налазе на четвртом месту на табели плеј-офа са 67 бодова, док је Раднички осми са 41.
Партизан ће у наредном колу гостовати екипи Војводине у Новом Саду, док ће Раднички у Крагујевцу дочекати Црвену звезду.
Чукарички је синоћ у плеј-офу победио Нови Пазар 4:0, Црвена звезда је надиграла Војводину 2:1, док је ТСЦ савладао Вождовац 2:0.
Crvena zvezda deklasirala Budućnost i povela u polufinalnoj seriji ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мениг и Гомеш донели победу Партизану против крагујевачког Радничког се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.