Сутра истиче рок за порез на имовину и пријаву пореза на доходак грађана

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 19:12

Сутра истиче рок за порез на имовину и пријаву пореза на доходак грађана

За обвезнике годишњег пореза на доходак грађана за прошлу годину, а то су физичка лица која су лане зарадила више од 3.719.376 динара, без пореза и доприноса, сутра истиче рок за подношење пореске пријаве ПП ГПДГ и плаћање пореза, подсетили су из Пореске управе Србије. Фото: Pexels/Pixabay Уколико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обвезник до сутра не поднесе пореску пријаву, Пореска управа ће то учинити уместо њега, наводи се у саопштењу и додаје да се порески обвезници за додатне информације могу обратити контакт центру Пореске управе на бројеве телефона 0700-700- 007 и 011-33-10-111 као и запосленима на шалтерима „Ваш порезник“ у 37 филијала широм Србије.
Такође, сутра истиче и рок за плаћање друге рате пореза на имовину грађана, а благовременим плаћањем овог пореза избегава се плаћање камате.
Vučić prisustvuje prikazu predatog neregistrovanog oružja i municije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра истиче рок за порез на имовину и пријаву пореза на доходак грађана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.