Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 18:38

Профитирала на „лошем“ систему: Бесрамно понашање Данијеле Вукојевић – ударила чак и на патријарха!

Овакви олоши позивају на линч патријарха Порфирија и председника Србије, док у луксузном комплексу, Београду на води, зарађују баснословне своте новца. Фото: Instagram/hedonissima Колико актуелна власт у Србији помаже грађанима и пружа им шансу да започну сопствене бизнисе и од тога >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << зарађују баснословне своте новца најбоље видимо у примеру Крагујевчанке, Данијеле Вуковић, која је направила франшизу „Elegance Beauty Spa“ а којој одједном не ваља систем и демократија која влада у нашој земљи.
По извештају АПР-а, Вуковићева је имала предузетничку радњу 2010. године у Крагујевцу, са минималним приходима, а онда је искористивши демократију у друштву коју је дозволила актуелна власт, уз помоћ субвенција, које држава даје младим предузетницима, отворила академију и салон у луксузном комплексу – Београду на води.
Поред тога она се на друштвеним мрежама хвали како полазници њене бјути академије, по завршетку обуке, добијају диплому од Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Диплому након завршетка наше обуке не издајемо ми, него Министарство просвете у виду потврде. Та потврда није сертификат, који се штампа у првој штампарији или копирници, већ је документ који можете нострификовати било где у свету – похвалила се она на Инстаграму.
Petković otputovao u Brisel pred sutrašnju novu rundu dijaloga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Профитирала на „лошем“ систему: Бесрамно понашање Данијеле Вукојевић – ударила чак и на патријарха! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.