Осам знакова да хитно морате да проверите младеж

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 16:00

Осам знакова да хитно морате да проверите младеж

Са доласком топлијег периода године све више слушамо о опасностима које су повезане са продуженим излагањем сунцу. Фото: Pixabay/Mariolh Усвојили смо навику ношења крема за сунчање и одговарајуће одеће, али када је кожа у питању постоји још једна навика коју треба да усвојимо што пре, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << провера младежа.
Младежи су бенигне формације, али имају потенцијал да се трансформишу у малигне формације као што је меланом.
Карактеристике меланома су промене у облику, боји, величини, свраб, пецкање или упала око младежа. Може се развити из бенигног младежа или на кожи на којој претходно није био присутан раст. Младежи могу бити фактор ризика за настанак меланома, али већина младежа не прераста у меланом.
Важно је да пратите изглед својих младежа и благовремено реагујете на промене како бисте отклонили сваку сумњу на меланом. Зато морате да посетите лекара ако ваш младеж: брзо расте мења облик постаје асиметрична крвари пропушта било какву течност свраб мења боје боли (на додир или без додира).
Ako želite da budite zdravi i siti jedite ove namirnice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Осам знакова да хитно морате да проверите младеж се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.