Ђере у осмини финала Рима, Гарин предао меч

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 14:53

Ђере у осмини финала Рима, Гарин предао меч

Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у осмину финала Мастерса у Риму пошто му је Чилеанац Кристиан Гарин предао меч при вођству са 1:0 у сетовима. Данас на терен излази и бранилац титуле Новак Ђоковић који ће се око 14 часова срести са Бугарином Григором Димитровим. Фото: Танјуг/Срна/Ненад >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ступар Српски тенисер Ласло Ђере је до вођства дошао брејком на трећем сервис гему супарника, а потом је вођство сачувао до освајања првог сета са 6:3.
У другом сету је настављен равноправан дуел, и оба тенисера су освајала своје сервис гемове али је била очигледна нервоза Кристиана Гарина који је при вођству Ђереа са 2:1 одлучио да преда меч.
У осмини финала Тастерса у Риму Ђере ће се састати са победником меча у коме снаге одмеравају Норвежанин Каспер Руд и Казахстанац Александер Бублик коће на терен после 16 часова.
Dominacija Novaka Đokovića na svim podlogama




Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђере у осмини финала Рима, Гарин предао меч се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.