Тотенхем математички остао без Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 14:00

Тотенхем математички остао без Лиге шампиона

Пораз од Астон Виле означио је и крај наде за Певце да се у последња два кола могу умешати у борбу за прве четири позиције. Фото: Pixabay/jorono Још једна неуспешна сезона за лондонски Тотенхем. Трофеј, било какав, поново је остао само пуста жеља за клуб који има све осим онога што се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једино цени у фудбалу – пехаре.
Већ је одлазак Антонија Контеа у јеку сезоне са клупе био прилично очит знак да ће и ова такмичарска година за „Певце“ протећи баш као и свака претходна.
Екипа је тек спорадично била у добром замаху за нешто више, а то је пробој у Топ 4, међутим превише падова и киксева, превише лоших утакмица, које су уследиле откад је екипу преузео Кристијан Стелини срушила су све наде у повољан епилго сезоне.
Ривал у великом налету попут Астон Виле наишао је у зао час по Тотенхем. Тим из Бирмингема је задао коначани ударац Кејну, Сону и дружини у суботу и дефинитивно им убио и ону теоретску шансу да наредне сезоне играју елитни европски фудбал.
На табели, Тотенхем је на шестој позицији, девет бодова иза четвртопласираног Манчестер јунајтеда уз меч више од тима са „Олд Трафорда“.
До краја, Певцима су преостали дуели са Брентфордом и Лидсом.
Zvezda pozvala navijače na proslavu titule 28. maja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тотенхем математички остао без Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.